Det Börjar Vankas Jul Banne Mig!

Hur kan titeln lyda på följande vis när det fortfarande är en hel vecka kvar tills vi är inne i december och en hel dag kvar tills det är exakt en månad kvar till julafton?

Jo det ska jag ta och förklara för er kära läsare!
Det börjar inte närma sig jul bara för att det poppar upp ett antal adventssljusstakar i fönsterkarmarna i varje hus och hem. Det är inte heller det faktum att folk sätter upp julbelysning. Det är verkligen inte pga att i varje affär så återfinns nu julmotiv på inslagspapprena. Tror ni det är pga av att de större affärerna redan nu börjar sukta alla konsumenter där ute med sina exklusiva och alldeles unika julerbjudande? Då har ni också fel.!
Det enda riktiga sättet att verkligen få reda på att "Nu är det jul igen" är att leta efter något mindre viktigt klädesplagg som man under den gånga sommaren lagt på något smart ställe som t ex ett par vantar eller en halsduk.
Om du då för allt vad du är värd inte hittar vare sig dina handskar eller din halsduk och tvingas vända dig till dina största julklappssponsorer (läs föräldrar) och då får höra svaret "jag vet inte, du kanske borde önska dig ett par till jul".

gott folk... först , vet man att julen börjar närma sig... närma sig med stormsteg...

Kommentarer
Postat av: tröt adapa

Du har ju så många vettiga åsikter, så ner med dom, svart på vitt! Jävligt spännande att se vart det här leder. Lumpenhistorier skulle vara roligt att läsa om :)



/David

2008-11-23 @ 22:17:42
URL: http://adapablogg.wordpress.com
Postat av: hjalle

nej folk vill inte läsa lumpenhistorier, eller rättare sagt, folk du gjorde lumpen med vill inte att folk ska få läsa lumpenhistorier.



nej viktor, pladdra på, knappa på tangentbordet utan något mål, låt i stället ditt undermedvetna ta dig med på bloggfärden. man vet aldrig vart det slutar, låt det flöda!

2008-11-25 @ 00:02:40
URL: http://blomsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0